Föreläsning

BOKA DIN FÖRELÄSNING

Swimit erbjuder föreläsningar kopplade till vår unika metodik. Många kommuner och anläggningar har utvecklat  och skapat en nytändning för sin personal genom att anlita Swimit.

Föreläsningen ställer dagens utbildningssystem på ända och redovisar en unik inblick i hjärnans och människans förmåga att träna in nya rörelser. Efter föreläsningen ska man ha kännedom om hur en modern inlärning fungerar och man har fått inspiration att utveckla den egna veksamheten. Vi kan arrangera föreläsningar både på plats och via länk. 

BOKA FÖRELÄSNING

DISTANS OCH FYSISK

Det absolut lättaste sättet att visa hur vår metodik fungerar är genom att få samla en arbetsgrupp och sakta och pedagogiskt få gå igenom hur vår hjärna och människans förmåga att träna in nya rörelser kan effektiviseras.
Efter föreläsningen ska man ha kännedom om hur en modern inlärning fungerar
. Det bästa är att träffas på plats i din simhall.  Men det går även att förmedla kunskap via digitala lösningar t.ex. Teams. 

Se förslagen på sidan 

FÖRSLAG PÅ EN EFFEKTIV

PERSONALUTBILDNING

Nedan hittar du ett prisförslag på en utbildning för en grupp på ca 10 personer. Det ingår både ett praktiskt block och en teoretisk föreläsning. Föreläsningen handlar om hur vi effektivast träna in bröstsimmet. Men hur hjärnan uppfattar den träning vi gör idag och vad som bör ändras. Allt är kopplat till just din simundervisning. 

 

FÖRSLAG PÅ PLATS -  1 - 10 personer 12500 kr + omkostnader

  • Föreläsning "Bröstsim 2.0" 
  • En effektivare lektionsplanering
  • Praktiskt block i bassäng med elever eller deltagare.FÖRSLAG VIA TEAMS - 1 - 10 personer 8500 kr 

  • Föreläsning "Bröstsim 2.0" 
  • En effektivare lektionsplanering
  • Övningsblock skickas ut som ni övar på själva.
  • Uppföljning av det praktiska blocket