Vad innehåller föreläsningen


TACK FÖR VISAT INTRESSE

Jag heter Mikael Westman och har länge forskat i hur vi kan effektivisera bröstsims inlärningen på små barn. Allt har landat i en metod som heter IMC Metoden. Resultatet är att jag idag sitter på en lösning som snabbar upp bröstsiminlärningen med över 60 %. Helt galet egentligen. 
Det är en enorm besparing för barnen att slippa nöta och nöta. Men också för ekonomin. För kan vi lära barnen simma på en bråkdel av tiden så minskas kostnaderna också. VÅR METODIK INNEBÄR ATT


  • Vi kan lära en skolklass att utföra 100%-iga bentag på endast en lektion.
  • Vi lär 3 - 4 åringar att simma bröstsim på löpande band. 
  • VI kan anpassningsa och effektivisera alla idrotter


Jag har under de senaste åren åkt land och rike runt för att föreläsa om effektivisering av rörelseträningen. Alltså vår simundervisningen. Men jag arbetar också med hockeyspelare, skidåkare och i viss mån Cykling.  

 

Jag har utbildat Simlärare och badvakter i över 20 år. Jag är också personen bakom utbildningen som kallas (BGU) Badanläggningarnas Gemensamma Utbildningar.

 

Jag heter alltså Mikael Westman och har jobbat på Paradiset i Örnsköldsvik i över 25 år och har genom åren utvecklat denna metod som gör att kommuner nu kan spara in stora summor genom att effektivisera simundervisningen. Jag hoppa naturligtvis att ni skulle vara intresserad av den metodiken.

 

Vi kan lära barnen att utföra felfria bentag helt själva på första lektionen. De simmar felfritt långt före branschen säger att det är möjligt. Allt detta sker för att vi arbetar efter en speciell metodik.  

Låter det lite intressant? 

 

FÖRELÄSNINGEN HANDLAR OM

  • Hur kan vi lära nybörjare korrekta benta på endast en lektion
  • Hur effektiviserar vi bäst vår simundervisning
  • Hur automatiseringsprocessen maximeras
  • Praktiska moment och övningarMvh Mikael Westman

070-1917637

Bilder ur föreläsningen

topp-hockey-1
DSC_0144
Forelasning
P1010340
axontråd
Tibialisanterior
barn 430 px