Swimit
Kurser

NYHET!
DISTANSUTBILDNING

Vi öppnar nu upp möjligheten för alla att utbilda sig i våran effektiva metodik. Vi har löpande anmälningar och kursen kommer gå av stapeln på aviserat datum/tid. Genom att vi använder oss av TEAMS kan du sitat i lugn och ro hema och lära dig allt du behöver veta.

Bland annat:
- Hur du effektivast lär små barn att simma bröstsim.

- Hur du bör planera dina lektioner.

- Vilken utrustning som är bäst.

- Vilka övningar du inte får missa. 

- vilka genvägar det finns för en effektiv inlärning.

BOKA DIN 
FYSISKA UTBILDNING

Vår övertygelse och erfarenhet säger att vi kan i dom flesta fall effektivisera bröstsiminlärningen med över 60%. Det borde vara ett rån på barnens tid att inte testa den vägen som nu erbjuds, Tusentals barn har lärt sig att simma genom denna metod och den sprids successivt över landet.
Nu kan du lära dig allt om hur detta går till för en relativt liten kostnad.
Nedan hittar du ett prisförslag på en utbildning för en grupp på ca 10 personer. Det ingår både ett praktiskt block och en teoretisk föreläsning. Föreläsningen handlar om hur vi effektivast träna in bröstsimmet och är oerhörd viktig för gruppen förståelse för metodiken. Bland annat nämns hur hjärnan uppfattar den simundervisning vi gör idag och vad som bör ändras från traditionell simundervisning. Vi slår hål på gamla sätt som inte är effektiva och skapar ett driv i personalgruppen som för ett hjälpmedel att förnya sin Simundervisning


BOKA ERAN EGNA
DISTANSUTBILDNING

Pandemin har lärt oss vad enkelt och effektivt det är att gå kurser på distans. Man kan välja tid och vi slipper långa resor. Vi har nu testat våran distansutbildning för bland annat Piteå, Kalmar ocj Skellefteå. Utvärderingen hittar du här. 
Vår övertygelse och erfarenhet säger att vi i dom flesta fall kan  effektivisera bröstsiminlärningen med över 60%. Nu kan du lära dig allt om hur på distans. 
Vi kan dela upp blocken på olika dagar eller så kör vi allt i ett sträck. Det väljer ni.  Viisa av era deltagare kan sitta hemma eller så sitter ni i grupp. Det väljer också ni. Men med tanke på att ni ska göra en förändring i erat normala upplägg så rekomenderas den sist nämnda.  
Efter föreläsningen ska man ha kännedom om hur en modern inlärning fungerar och vilka hjälpmedel som bör användas och hur
. Normalt så ökar effektiviteten på inlärningen enormt redan efter några dagar.