Swimit
Privat personer

LÄR DITT BARN ATT SIMMA SJÄLV

Välkommen till världens mest effektiva E-simskola. Vi har två spår i detta program. Ett där du helt enkelt kan köpa den kurs du behöver för att lära ditt barn att simma själv. Metoden är testat på tusentals barn och vuxna. Metoden som används kallas IMC method och slår branschen med häpnad gång efter gång.


Du kan lära så små barn som 3 åringar att simma felfritt bröstsim. 

Till skillnad från vad branschen säger.

Kursen innehåller tydliga instruktioner och ett unikt träningsschema som fungerar extremt bra.

Men vi erbjuder även ett smidigt sätt att få hjälp med de barn som har problem. Det programmet kallar vi simhjälps akuten.

E-SIMSKOLA

LÄR DITT BARN ATT SIMMA SJÄLV

Ja, nu är det äntligen möjligt. Nu kan du lära ditt barn att simma själv. Få saker är så mysigt som att knyta band till ditt barn på en simhall.

Genom vår unika metodik och lättförstådda videoinstruktioner får barnen en fin grund att stå upp inför kommande simundervisning i skolan.  Vi kommer inte arbeta med den viktiga vattenvanan eller andra simsätt. Utan vi koncentrerar oss på det viktigaste simsättet,  bröstsimmet.

SIMHJÄLPS AKUTEN

Många upplever en enorm frustration när deras barn inte lär sig simma samtidigt som deras jämnåriga gör det. Barnet upplever också en stor pinsamhet och vill helst lösa detta själv utan att följa med de mindre barnen på simskolan. Med vår hjälp får du en analys av vad barnet behöver träna på och tydliga instruktioner . Vi arbetar med världens idag mest effektiva metod. Det enda du behöver göra är att filma eller beskriv barnets problem så lägger vi upp en plan efter det.